Népszerű alapjaink

No results

"Jelen tájékoztatás nem minősül az Amundi részéről az ÁÉKBV (UCITS), ABA (AIF) befektetési alapok vagy SICAV-ok (nyílt végű befektetési társaság) (a továbbiakban együttesen: az „alapok”) tekintetében tett vételi vagy eladási ajánlatnak, befektetési tanácsadásnak, befektetési elemzésnek, befektetési ajánlásnak vagy egyéb, befektetési szolgáltatás nyújtására vonatkozó ajánlatnak.
A múltbeli hozam nem jelent garanciát a jövőbeli teljesítményre nézve. A befektetésből származó haszon és a befektetés eredeti értéke ingadozni fog, ami által a befektetők tulajdonában lévő eszközök többet, vagy kevesebbet érhetnek, mint a befizetett összeg!
Befektetési döntése előtt kérjük mérlegelje a befektetés tárgyát, kockázatát, díjait, a befektetésből származó esetleges károkat, melyekről az alapok mindenkor aktuális hivatalos Tájékoztatójából és Kezelési szabályzatából, Kiemelt Befektetői Információjából (KIID) tájékozódhat. Ezen dokumentumok az Amundi Alapkezelő Zrt. által létrehozott és kezelt, magyarországi bejegyzésű alapok esetében magyar nyelven megtalálhatók az Alapkezelő jelen www.amundi.hu című honlapján, az alapok forgalmazási helyein, a vezető forgalmazó www.unicreditbank.hu című honlapján, illetve a Magyar Nemzeti Bank (továbbiakban: Felügyelet) által üzemeltetett www.kozzetetelek.hu honlapon. Az Amundi más tagvállalatai által létrehozott luxemburgi bejegyzésű alapok esetében a felsorolt hivatalos dokumentumok fő szabály szerint angol nyelven – a Kiemelt Befektetői Információk (KIID) magyar nyelven is - érhetők el jelen www.amundi.hu weboldalról hiperlinken keresztül, illetve a www.amundi.lu honlapon. Az alapokhoz kapcsolódó forgalmazási költségekről a Tájékoztató és Kezelési szabályzat mellett a forgalmazók mindenkor hatályos kondíciós listája nyújt tájékoztatást.
A fenti tartalom általános tájékoztatás céljából készült, egyedi befektetési célok, pénzügyi helyzetek, vagy egy adott befektető különleges igényeinek figyelembevétele nélkül, a tájékoztatásban szereplő információk az Amunditól származnak, idővel frissítésre kerülhetnek, azok esetleges hiányosságai vagy pontatlanságai miatt az Amundi felelősséget nem vállal!".