Az Amundi kötvénypiaci stratégiái

 

Az Amundi köténypiacokkal foglalkozó szakemberei olyan megoldásokat kínálnak, amelyek segítenek a befektetőknek egy jobb pénzügyi jövő felépítésében. A széleskörű és megbecsült ügyfélbázis hűen tükrözi, hogy a cég elnyerte befektetői bizalmát. Az Amundi sok ügyfelével ápol több, mint 20 éves, megszakítás nélküli kapcsolatot.

Amundi, meghatározó európai kötvénypiaci alapkezelő

790 

milliárd 

euró 

kezelt vagyon1

több, 

mint 200

kötvénypiaci szakember, egymást jól kiegészítő szaktudással és szakértelemmel1

 több,

mint 40

év tapasztalat a kötvény befektetések területén1

Az elmúlt 20 év során az Amundi fejlesztette és tökéletesítette a Globális Kötvénypiaci Stratégiái mögött álló befektetési folyamatot. Szakértői rendelkeznek a szükséges tudással ahhoz, hogy új piaci lehetőségeket fedezzenek fel és innovatív befektetési stratégiákat fejlesszenek ki.

Eric Brard
Kötvénypiaci üzletágvezető

További információ

Alpha Fixed Income
Alpha kötvénypiaci stratégiák

Alpha kötvénypiaci stratégiák: alapvető kötvénypiaci stratégiák, amelyek a hozamok új forrását biztosítják.

Tudjon meg többet
FI Innovation
Innováció

Innováció: Új befektetési formák: teljes hitelspektrumot lefedő és faktor-alapú befektetési stratégia, valamint zöld kötvénypiaci stratégia

Tudjon meg többet
ESG FI Solutions
ESG kötvények

Kötvénypiaci ESG kínálat: Az Amundi kiemelkedő szerepet játszik az ügyfelei részére kifejlesztett felelős és zöld befektetések területén.

Tudjon meg többet

Az Amundi legutóbbi kötvénypiaci elemzései

Expert Talk - The FED and ECB have shifted to an easing mode. How long can accomodative monetary policy support growth?
Investment Insights - Fixed Income Charts and Views
Investment Talks - Revisiting fixed income opportunities after the European institution appointment
 
 

Tudjon meg többet!

Tudjon meg többet!

Tudjon meg többet!

 

 

1 Forrás: Amundi, 2019. decemberi adatok

"A jelen tájékoztató kizárólag a kollektív befektetési formákról és kezelőikről, valamint egyes pénzügyi tárgyú törvények módosításáról szóló 2014. évi XVI. törvény(„Kbftv.”) szerint „Szakmai” befektetőnek minősülő ügyfeleknek készült, azaz, akik a MiFID II. Irányelv és a Bszt. szerint szakmai ügyfélnek minősülnek, vagy kérés esetén szakmai ügyfélként kezelhetők, vagy a Kbftv. szerint legalább százezer euró vagy annak megfelelő értékű kollektív befektetési értékpapírba történő befektetésre vállalnak kötelezettséget.
A weboldalon található információk nem a széles nyilvánosság tájékoztatását szolgálják, és azok nem használhatók a helyi jogszabályok értelmében lakossági befektetőnek minősülő látogatók, valamint az 1933. évi Amerikai Értékpapírtörvény hatálya alá tartozó Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) által kiadott „S Rendelet” értelmében USA-beli személynek (US Persons) minősülő személyek tájékoztatására sem.
A weboldalon szereplő tájékoztatás semmilyen körülmények között sem minősül az Amundi Alapkezelő Zrt. vagy az Amundi bármely tagvállalata részéről pénzügyi eszközök vételére/eladására tett ajánlatnak, befektetési tanácsnak, befektetési elemzésnek, befektetési ajánlásnak vagy egyéb befektetési szolgáltatás nyújtására vonatkozó ajánlatnak.
A befektetések kockázattal járnak. A befektetés hozama nem garantált. A múltbeli hozam nem jelent garanciát és megbízhatóan nem is jelzi előre a jelenlegi, vagy a jövőbeli teljesítményt. A befektetés hozama és eredeti értéke emelkedhet vagy csökkenhet, mely az eredetileg befektetett összeg elvesztését eredményezheti.
Minden esetben kérje befektetési tanácsadó segítségét annak eldöntésére, hogy a választott befektetési eszköz megfelel-e az Ön befektetői profiljának, és a befektetési döntést ne hozza meg kizárólag a jelen weboldalon közölt tájékoztatás alapján! Fogyasztónak minősülő látogatóink számára javasoljuk, hogy látogassanak el az alábbi weboldalakra is: www.mnb.hu/fogyasztovedelem; https://www.mnb.hu/fogyasztovedelem/befektetes-megtakaritas.
Az Amundi sem közvetlenül, sem közvetve nem vállal felelősséget a jelen tájékoztatásban foglalt információk felhasználásáért, továbbá semmilyen körülmények között nem terheli felelősség a jelen tájékoztatásban szereplő információk alapján meghozott döntésekért. A jelen tájékoztatás tartalma az Amundi előzetes írásbeli engedélye nélkül nem másolható, sokszorosítható, módosítható, fordítható le és nem terjeszthető olyan országban honos illetve olyan joghatóság alá tartozó harmadik személyek részére, ahol az Amundit a termékek tekintetében regisztrációs kötelezettség terhelné, vagy ahol ez jogszabályba ütközne.
A jelen tájékoztatást az Amundi kizárólag általa megbízhatónak ítélt források alapján nyújtja, és jogosult az abban foglaltakat előzetes értesítés nélkül módosítani!"