Multi-Asset befektetések az Amundinál

Az Amundi diverzifikált Multi-Asset megoldásokat kínál. Olyan portfoliókat összeállítsa a cél, amelyek ki tudják aknázni minden eszközosztály lehetőségeit. Az alapok mindenkori összetétele tükrözi azt a véleményt, amivel az egyre bonyolultabb és számos ponton összekapcsolódó világ kihívásain úrrá lehet lenni. Szemlélete magában foglalja a különböző forgatókönyvekre épülő gondolkodásmódot, a hatékony diverzifikációt és a kockázatkezelést.

Amundi: Európa vezető multi-asset befektetője

243
milliárd
euró

kezelt vagyon1

 200+

Multi-Asset befektetési szakértő, sokoldalú képzettséggel és gyakorlattal1

35+

év tapasztalat a Multi-Asset befektetési és tanácsadási iparágban1

 

A mai alacsony hozamú környezetben alapvető igény mutatkozik a minél jobban diverzifikált portfoliók létrehozására, annak érdekében, hogy sikerüljön magasabb hozamot elérni, ugyanakkor védelmet biztosítani a nagyobb visszaesések ellen. Új szemléletmódra van szükség a Multi-Asset befektetések terén. 

Az Amundi számára ez azt jelenti, hogy a diverzifikáció hagyományos megközelítésén túl azonosítani, mérni és kezelni kell azokat a kockázati tényezőket, amelyek alapjaiban határozzák meg az eszközosztályok hozamait.

Matteo Germano
Multi-Asset üzletág, globális vezető

További információ

MA-Offer278-300
Aktív multi-asset portfóliókezelés

5 ok arra, hogy az Amundival dolgozzon a Multi-Asset stratégiák terén

Tudjon meg többet
MA-bespoke soluiton 271
Testreszabott multi-asset megoldások és tanácsadás

Az Amundi gyakorlatias befektetési know-how-ját, tanácsadási szakértelmét, jelentős elemzési erőforrásait és fejlett eszközrendszerét kínálja az intézményi befektetők számára, hogy segítse őket a pénzügyi és működési kihívásaik kezelésében. 

Tudjon meg többet
MA-Strategies 278-300
Multi-asset stratégiák

Az Amundi a Multi-Asset stratégiák széles skáláját kínálja, az allokáció-alapú és eredmény-orientált stratégiáktól kezdve az olyan kombinációkig, amelyek célja, hogy megfeleljünk az ügyfeleink változó igényeinek és korlátozásainak.

Tudjon meg többet

1 - Forrás: Amundi, 2018. decemberi adatok

A jelen tájékoztató kizárólag a kollektív befektetési formákról és kezelőikről, valamint egyes pénzügyi tárgyú törvények módosításáról szóló 2014. évi XVI. törvény(„Kbftv.”) szerint „Szakmai” befektetőnek minősülő ügyfeleknek készült, azaz, akik a MiFID II. Irányelv és a Bszt. szerint szakmai ügyfélnek minősülnek, vagy kérés esetén szakmai ügyfélként kezelhetők, vagy a Kbftv. szerint legalább százezer euró vagy annak megfelelő értékű kollektív befektetési értékpapírba történő befektetésre vállalnak kötelezettséget.
A weboldalon található információk nem a széles nyilvánosság tájékoztatását szolgálják, és azok nem használhatók a helyi jogszabályok értelmében lakossági befektetőnek minősülő látogatók, valamint az 1933. évi Amerikai Értékpapírtörvény hatálya alá tartozó Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) által kiadott „S Rendelet” értelmében USA-beli személynek (US Persons) minősülő személyek tájékoztatására sem.
A weboldalon szereplő tájékoztatás semmilyen körülmények között sem minősül az Amundi Alapkezelő Zrt. vagy az Amundi bármely tagvállalata részéről pénzügyi eszközök vételére/eladására tett ajánlatnak, befektetési tanácsnak, befektetési elemzésnek, befektetési ajánlásnak vagy egyéb befektetési szolgáltatás nyújtására vonatkozó ajánlatnak.
A befektetések kockázattal járnak. A befektetés hozama nem garantált. A múltbeli hozam nem jelent garanciát és megbízhatóan nem is jelzi előre a jelenlegi, vagy a jövőbeli teljesítményt. A befektetés hozama és eredeti értéke emelkedhet vagy csökkenhet, mely az eredetileg befektetett összeg elvesztését eredményezheti.
Minden esetben kérje befektetési tanácsadó segítségét annak eldöntésére, hogy a választott befektetési eszköz megfelel-e az Ön befektetői profiljának, és a befektetési döntést ne hozza meg kizárólag a jelen weboldalon közölt tájékoztatás alapján! Fogyasztónak minősülő látogatóink számára javasoljuk, hogy látogassanak el az alábbi weboldalakra is: www.mnb.hu/fogyasztovedelem; https://www.mnb.hu/fogyasztovedelem/befektetes-megtakaritas.
Az Amundi sem közvetlenül, sem közvetve nem vállal felelősséget a jelen tájékoztatásban foglalt információk felhasználásáért, továbbá semmilyen körülmények között nem terheli felelősség a jelen tájékoztatásban szereplő információk alapján meghozott döntésekért. A jelen tájékoztatás tartalma az Amundi előzetes írásbeli engedélye nélkül nem másolható, sokszorosítható, módosítható, fordítható le és nem terjeszthető olyan országban honos illetve olyan joghatóság alá tartozó harmadik személyek részére, ahol az Amundit a termékek tekintetében regisztrációs kötelezettség terhelné, vagy ahol ez jogszabályba ütközne.
A jelen tájékoztatást az Amundi kizárólag általa megbízhatónak ítélt források alapján nyújtja, és jogosult az abban foglaltakat előzetes értesítés nélkül módosítani!