Útmutató az új honlap használatához

Kedves látogatónk!

Megújult honlapunk célja, hogy az Alapkezelőről és az Amundi Csoportról, valamint az általuk nyújtott szolgáltatásokról, termékekről, meghatározó tőkepiaci és a gazdasági témákról és média megjelenésekről tájékoztatást nyújtson. A lenti útmutatóval a weboldalon történő tájékozódást szeretnénk segíteni.

A honlap felépítése és a közölt információk szakmai illetve lakossági befektetői státuszhoz igazodnak. A helyes befektetői státusz kiválasztása és az ahhoz kapcsolódó részletes tájékoztatás segíti Önt a megjelenő adatok, információk és dokumentumok megértésében.

A korábban megszokott alkalmazások és információk mostantól az alábbi oldalakon/kattintható linkeken érhetőek el.

  • Az Amundi hazai alapjaihoz és az Amundi luxemburgban bejegyzett alapjaihoz kapcsolódó fontos információk (árfolyamok, teljesítmények, dokumentumok):

a régi „Alapkeresőt” felváltó Alapkereső, árfolyamok, teljesítmények aloldalon

  • Az Amundi Alapkezelő Zrt. hivatalos dokumentumai, szabályzatai, közzétételei:

 a honlap láblécében található Dokumentumtárban , Az Amundi Alapkezelő szabályzatai és dokumentumai és a Közzétételek blokkokban

  • Az Amundi Hazai Alapok hatályos és korábbi dokumentumai (Tájékoztatók , Kezelési szabályzatok, Jelentések):

a honlap láblécében található Dokumentumtárbana Hazai aktív alapok dokumentumai blokkban

  • A megszűnt hazai alapok árfolyamai ás dokumentumai:

a honlap láblécében található Dokumentumtárban , a Hazai megszűnt alapok blokkban

Honlapunk alján található Jogi nyilatkozatunk részletesen tartalmazza a honlap használatához szükséges figyelemfelhívásokat, esetleges kockázatokat, jogi információkat (pl. „süti használat”, adatkezelési szabályok, felelősség-vállalások, fogyasztóvédelmi tájékoztatások).

Reméljük, az esetleges kezdeti nehézségek után megújult honlapunk hasznos információkkal fogja támogatni Önt megtakarításaival kapcsolatos döntései során.

Üdvözlettel:

Amundi Alapkezelő Zrt.