Ukrajna/Oroszország: GLOBÁLIS KOMMUNIKÁCIÓ

Paris, 2022. március 01. kedd

Az ukrajnai események kezdete óta egymást követik az európai és nemzetközi döntések, amelyek megkövetelik tőlünk, hogy ezekhez napi szinten alkalmazkodjunk.

Az Amundi teljes mértékben ügyfelei kiszolgálására összpontosít, hogy kezelni tudja a konfliktus következményeit, és rendszeresen tájékoztassa Önt a fejleményekről.

Az Amundi Vezetői Testülete minden nap ülésezik, hogy felmérje a helyzetet és döntsön a különböző területeken szükséges intézkedésekről:

  • Befektetési szakértőink kiemelt figyelemmel kísérik a helyzetet, ügyfeleink portfólióinak körültekintő kezelése érdekében;
  • A támogatói részlegek és az ellenőrzési területek szakértői valós időben elemzik a kiszabott szankciók következményeit és az ennek megfelelően meghozandó intézkedéseket;
  • Szakosodott operációs és szolgáltató szakértőink és az Amundi Technology részlegei nagy körültekintéssel mérik fel a kockázatokat, és gondoskodnak arról, hogy a kritikus műveleteket a lehető legjobb minőségben hajtsák végre;
  • Ügyfélszolgálatainkon dolgozó munkatársaink mindent megtesznek azért, hogy ügyfeleinket tájékoztassák és kéréseiket időben teljesítsék.

Bármikor szívesen állunk az Ön rendelkezésére.

Szeretnénk teljes körű támogatásunkról biztosítani a háború sújtotta régiókban lévő munkatársainkat és a Crédit Agricole Ukraine 2400 alkalmazottját, akiket súlyosan érint a helyzet, és ezzel együtt is folytatják munkájukat ügyfeleik szolgálatában.

Figyelmébe ajánljuk elemzéseket kínáló weboldalunkat, amelynek rendszeres látogatásával értesülhet szakértőink és az Amundi Institute meglátásairól és elemzéseiről eme példátlan válság kibontakozásával kapcsolatban.

Ugrás az Elemzési Központra

További hírek