Alapkereső, árfolyamok, teljesítmények

Ezen az oldalon az Amundi Alapkezelő Zrt. által kezelt hazai alapokról és az Amundi Csoport luxemburgi bejegyzésű, Magyarországon elérhető alapjairól talál információkat.  Az alapokkal kapcsolatos részletes információkért kattintson a kiválasztott alapra. Az aktív hazai alapok korábbi dokumentumait a Dokumentumtár  Hazai aktív alapok  részében találja.
Az Amundi Csoport termékeiről szóló információk az alábbi weboldalakon is elérhetőek :

www.amundi.lu       www.amundietf.lu

A megszűnt vagy jelenleg nem aktív hazai alapok illetve sorozatok dokumentumai és árfolyamai szintén a  Dokumentumtárban  érhetőek el.

"Jelen tájékoztatás nem minősül az Amundi részéről az ÁÉKBV (UCITS), ABA (AIF) befektetési alapok vagy SICAV-ok (nyílt végű befektetési társaság) (a  ovábbiakban együttesen: az „alapok”) tekintetében tett vételi vagy eladási ajánlatnak, befektetési tanácsadásnak, befektetési elemzésnek, befektetési ajánlásnak vagy egyéb, befektetési szolgáltatás nyújtására vonatkozó ajánlatnak.

Az alapok elmúlt időszakra vonatkozó teljesítményéről további, részletesebb információ áll rendelkezésre az alapok havi jelentéseiben.

A megjelenített hozamok forgalmazási költségek levonása nélküli nettó hozamok, azaz nem kerültek figyelembevételre a befektetési jegyek vásárlási és  isszaváltási díjai, a kapcsolódó értékpapírszámla vezetésével kapcsolatos, illetve az egyéb forgalmazói költségek, valamint az esetleges kamatadó fizetési kötelezettség.

A múltbeli hozam nem jelent garanciát a jövőbeli teljesítményre nézve. A befektetésből származó haszon és a befektetés eredeti értéke ingadozni fog, ami által a befektetők tulajdonában lévő eszközök többet, vagy kevesebbet érhetnek, mint a befizetett összeg!

Befektetési döntése előtt kérjük, mérlegelje a befektetés tárgyát, kockázatát, díjait, a befektetésből származó esetleges károkat, melyekről az alapok mindenkor aktuális hivatalos Tájékoztatójából és Kezelési szabályzatából, Kiemelt Befektetői Információjából (KIID) tájékozódhat. Ezen dokumentumok az Amundi Alapkezelő Zrt. által létrehozott és kezelt, magyarországi bejegyzésű alapok esetében magyar nyelven megtalálhatók az Alapkezelő jelen www.amundi.hu című honlapján, az alapok forgalmazási helyein, a vezető forgalmazó www.unicreditbank.hu című honlapján, illetve a Magyar Nemzeti Bank (továbbiakban: Felügyelet) által üzemeltetett www.kozzetetelek.hu honlapon. Az Amundi más tagvállalatai által létrehozott luxemburgi bejegyzésű alapok esetében a felsorolt hivatalos dokumentumok fő szabály szerint angol nyelven – a Kiemelt Befektetői Információk (KIID) magyar nyelven is - érhetők el jelen www.amundi.hu weboldalról hiperlinken keresztül, illetve a www.amundi.lu honlapon. Az alapokhoz kapcsolódó forgalmazási költségekről a Tájékoztató és Kezelési szabályzat mellett a forgalmazók mindenkor hatályos kondíciós listája nyújt tájékoztatást.

A tájékoztatásban szereplő információk az Amunditól származnak, idővel frissítésre kerülhetnek, azok esetleges hiányosságai vagy pontatlanságai miatt az Amundi felelősséget nem vállal!".