Vállalatok

A befektetésekkel és vagyonnal rendelkező vállalatoknak többdimenziós kihívásoknak kell megfelelniük, a likviditás-menedzsementtől, állampapír-kezelésen át a nyugdíj- és munkavállalói megtakarítások kezeléséig.

Befektetői profilok

Az Amundi kínálata

Európa egyik vezető vagyonkezelőjeként az Amundi széles körű szakértelme és személyre szabott szolgáltatásai révén több, mint 30 éve nyújt hatékony és átfogó megoldásokat Vállalati Partnerei részére:

  • Pénztári vagyonkezelés: megoldások és szolgáltatások teljes köre a hazai és nemzetközi pénztárak bármely típusa (nyugdíj-, egészség-, önsegélyező -) számára hozzájárulva befektetési célkitűzéseik eléréséhez, figyelembe véve működésük sajátosságait, hozam preferenciájukat.
  • Munkavállalói - és nyugdíjmegtakarítások kezelése: konszolidált, legújabb trendek és jogszabályi elvárások alapján kidolgozott megoldások nyújtása vállalatok számára nyugdíjterveik optimalizálásához.

Kulcsfontosságú mutatók

> 250

vállalati partner1

> € 100 bn

kezelt vagyon1

> 50

befektetési szakértő1 

MA-Investing-278-300
Multi-Asset befektetések az Amundinál

Az Amundi erős meggyőződésen alapuló, diverzifikált megoldásokat kínál a fő eszközosztályokban.

Tudjon meg többet
Equity-2_people and town
Részvények

Alapok széles skálája, amely lefedi az összes fő földrajzi területet, témát és kapitalizációs kategóriát

Tudjon meg többet
Smart-beta-2_man and interactive screen
Tőzsdén kereskedett befektetési alapok (ETF), Indexálás és Smart béta

Az ETF, az Indexing és az Smart Beta részleg innovatív és költség szempontból versenyképes, világszerte elismert megoldásokat kínál minden befektetői csoport számára.

Tudjon meg többet
Treasury-5_man plane and business
Likviditási stratégiák

Az Amundi fontos szerepet játszik a treasury kezelésben Európában és globálisan is.

Tudjon meg többet
360 - Emerging Markets
Feltörekvő piacok

Megközelítésünk egy integrált folyamatban keretében tekinti át az eszközosztályokat a lehetőségek megtalálása érdekében.

Tudjon meg többet

Befektetői profilok

NYUGDÍJPÉNZTÁRAK

Az Amundi a nyugdíjpénztárak elkötelezett partnereként segíti őket befektetési célkitűzéseik megvalósításában, függetlenül a pénztár típusától és működési alapjától.

További információ

SZUVERÉN SZERVEZETEK

A jelenlegi makrogazdasági és geopolitikai bizonytalanságok jellemezte környezetben a Szuverén szervezetek célkitűzések széles körét igyekeznek megvalósítani. 

További információ

INTÉZMÉNYEK

Az Amundi megosztja a jó gyakorlatait az intézményi befektetőkkel annak érdekében, hogy támogassa őket kihívásaik kezelésében, befektetési megoldásokkal és személyre szabott szolgáltatásokkal látva el őket.

További információ

BIZTOSÍTÓK

A biztosítói működési környezet összetettsége az elvárások növekedését eredményezte az eszközallokáció és a szabályozási megfelelőség terén.

További információ

1 - Forrás: Amundi, 2018. március adatok

A jelen tájékoztató kizárólag a kollektív befektetési formákról és kezelőikről, valamint egyes pénzügyi tárgyú törvények módosításáról szóló 2014. évi XVI. törvény(„Kbftv.”) szerint „Szakmai” befektetőnek minősülő ügyfeleknek készült, azaz, akik a MiFID II. Irányelv és a Bszt. szerint szakmai ügyfélnek minősülnek, vagy kérés esetén szakmai ügyfélként kezelhetők, vagy a Kbftv. szerint legalább százezer euró vagy annak megfelelő értékű kollektív befektetési értékpapírba történő befektetésre vállalnak kötelezettséget.
A weboldalon található információk nem a széles nyilvánosság tájékoztatását szolgálják, és azok nem használhatók a helyi jogszabályok értelmében lakossági befektetőnek minősülő látogatók, valamint az 1933. évi Amerikai Értékpapírtörvény hatálya alá tartozó Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) által kiadott „S Rendelet” értelmében USA-beli személynek (US Persons) minősülő személyek tájékoztatására sem.
A weboldalon szereplő tájékoztatás semmilyen körülmények között sem minősül az Amundi Alapkezelő Zrt. vagy az Amundi bármely tagvállalata részéről pénzügyi eszközök vételére/eladására tett ajánlatnak, befektetési tanácsnak, befektetési elemzésnek, befektetési ajánlásnak vagy egyéb befektetési szolgáltatás nyújtására vonatkozó ajánlatnak.
A befektetések kockázattal járnak. A befektetés hozama nem garantált. A múltbeli hozam nem jelent garanciát és megbízhatóan nem is jelzi előre a jelenlegi, vagy a jövőbeli teljesítményt. A befektetés hozama és eredeti értéke emelkedhet vagy csökkenhet, mely az eredetileg befektetett összeg elvesztését eredményezheti.
Minden esetben kérje befektetési tanácsadó segítségét annak eldöntésére, hogy a választott befektetési eszköz megfelel-e az Ön befektetői profiljának, és a befektetési döntést ne hozza meg kizárólag a jelen weboldalon közölt tájékoztatás alapján! Fogyasztónak minősülő látogatóink számára javasoljuk, hogy látogassanak el az alábbi weboldalakra is: www.mnb.hu/fogyasztovedelem; https://www.mnb.hu/fogyasztovedelem/befektetes-megtakaritas.
Az Amundi sem közvetlenül, sem közvetve nem vállal felelősséget a jelen tájékoztatásban foglalt információk felhasználásáért, továbbá semmilyen körülmények között nem terheli felelősség a jelen tájékoztatásban szereplő információk alapján meghozott döntésekért. A jelen tájékoztatás tartalma az Amundi előzetes írásbeli engedélye nélkül nem másolható, sokszorosítható, módosítható, fordítható le és nem terjeszthető olyan országban honos illetve olyan joghatóság alá tartozó harmadik személyek részére, ahol az Amundit a termékek tekintetében regisztrációs kötelezettség terhelné, vagy ahol ez jogszabályba ütközne.
A jelen tájékoztatást az Amundi kizárólag általa megbízhatónak ítélt források alapján nyújtja, és jogosult az abban foglaltakat előzetes értesítés nélkül módosítani!